Weekend Activ in Cetatea Vrajitoarei

Dupa cum am promis copiilor din Tabere cu Suflet, in septembrie mergem intr-un Weekend Activ plin de Aventuri si de Povesti, pe Carari de Munte:) Vom vedea Turnul Vrajitoarei si ii vom afla Povestea, vom explora Pestera cu Bolul fermecat si, echipati cu hamuri si echipament de alpinism, vom strabate Cetatea Vrajitoarei din Canionul Horoabei si ii vom descoperi pesterile, izbucurile si tunelurile ascunse!

Weekend Activ pe Carari de Munte

Ce: Drumetie, Alpinism, Speologie

Cand: 25-26 septembrie

Unde: Masivul Bucegi

Program: In prima zi vom vizita Pestera Ialomitei si, intr-un joc de Treasure Hunt, vom afla povestea lui Zamolxis despre care se spune ca ar fi stat timp de 3 ani in adancul pesterii, apoi echipati cu casti si lanterne vom explora o a doua pestera, mai mica dar mult mai fumoasa, iar dupa-amiaza vom parcurge un canion putin cunoscut dar foarte frumos si salbatic. Ca alternativa, daca nu suntem prea obositi, vom face o drumetie la Cascada Obarsia Ialomitei, a doua cea mai inalta cascada din tara.
A doua zi ne vom echipa cu hamuri, casti, anouri si carabiniere si vom strabate unul dintre  cele mai spectaculoase trasee montane din Romania – Canionul Horoabei! Aici se gasesc mai multe Rezervatii Naturale, renumite pentru frumusetea lor: Cheile Horoabei, Lapiezurile Turnul Seciului, Pestera Cocora, Izbucul si Ponorul Horoabei. Mai multe detalii

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv membrilor Asociatiei Tabere cu Suflet. In cazul in care nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa completati Formularul de Inscriere Mai multe detalii

Ce oferim: cazare o noapte in camera tripla la Complexul cu regim Hotelier de la Manastirea Pestera, 3 mese pregatite de Cami, transport din Bucuresti cu microbuzul Asociatiei (in limita locurilor disponibile), echipament de alpinism, ghid traseu, povesti, supraveghere si multa voie buna:)

Cost: 400 lei. Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 15% reducere Mai multe detalii

Inscrieri: aici. Termenul limita este vineri, 17 septembrie, ca sa stim cum sa ne organizam.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata imagini de la ultima tura prin Canionul Horoabei

Va asteptam cu drag!


Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet prin care ne propunem sa promovam un stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin sustinerea participarii la Competitii si a practicarii Sporturilor in natura. In cadrul proiectului, in afara de Ciclism, Alpinism, Schi sau Snowboarding, organizam si alte iesiri la Echitatie, Caiac, Rafting, Canioning, Windsurf, Zbor cu Parapanta sau cu Avion ultrausor.

Sursa: TabereCuSuflet.ro

Published by Radu

http://radusavin.ro

One thought on “Weekend Activ in Cetatea Vrajitoarei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: