Cu bicicletele si caiacele in Rezervatia de Nuferi

Luna viitoare revenim la Snagov, pentru un Weekend Activ plin de culoare, in care ne vom sui pe biciclete si vom pedala prin padure, apoi ne vom urca in caiace si vom vasli pe canale in cautarea nuferilor infloriti:)

Tura Velo
snagovTura de la Snagov este una plina de diversitate! Vom pedala pe o alee de biciclete, apoi pe drumuri forestiere din padure, vom iesi intr-un camp plin de flori unde vom vedea urmele unui fost schit, apoi ne vom intoarce prin padure pe un alt traseu. La capatul turei vom ajunge pe locul unui sit arheologic unde au fost descoperite piese ceramice, morminte si mai multe bordeie din vremea dacilor liberi! Mai multe detalii

Plimbare cu Caiacul pe Lacul Snagov
snaagov2 Vaslitul prin Rezervatia de Nuferi reprezinta o reala bucurie pentru trup, minte si spirit! Ne vom plimba pe un brat al lacului, printre nuferi multicolori si cuiburi de pasari salbatice! Vom putea admira in habitatul natural, Nufarul alb (Nymphaea Alba), Nufarul galben (Nuphar luteum) si Nufarul roz sau Lotusul Indian (Nelumbo nucifera), iar prin stufaris vom zari cuiburi de Lisite (Fulica atra), Gaste salbatice (Anatidaea) si alte pasari acvatice. Daca vom avea noroc vom vedea si doua specii de plante carnivore, Ostratel (Urtilucularia vulgaria) si Aldrovanda (Aldrovanda vesiculosa). Mai multe detalii

Weekend Activ cu Caiacul si Bicicleta

Ce: Tura cu Bicicletele si Caiacele

Cand: Duminica, 19 septembrie

Unde: Snagov

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care doriti sa deveniti membru, va rugam sa completati Formularul de Inscriere

Traseu: Dificultatea traseului de biciclete este redusa, lungimea fiind de 16 km iar diferenta de nivel nesemnificativa.
Plimbarea pe lac se face cu caiace sit on top de 2 sau 3 persoane. Distanta de parcurs este de 2 – 3 km. Pentru siguranta si confort, lansarea la apa se face de pe un pontonul plutitor, cu garda la suprafata apei constanta si cu lansatoare la apa cu role.
Timpul estimat pentru intreaga tura este de 3 – 4 ore.

Ce oferim: Indrumare traseu velo, inchiriere caiac sit on top 2 / 3 locuri, supraveghere copii, apa la inceputul turei si, nu in ultimul rand, garantia unei zile frumoase:)

Contributie: 80 lei. Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 20% reducere Mai multe detalii

Servicii extra: Daca aveti nevoie sa inchiriati bicicleta, sau daca doriti sa veniti cu noi, cu microbuzul, va rugam sa ne spuneti.

Inscrieri: aici. La aceasta tura locurile sunt limitate din cauza masurilor impotriva COVID-19. Ocuparea locurilor se face in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior unul dintre organizatori sa va trimita confirmarea de participare, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Info: Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la ultima iesire pe acest traseu.

——————————————————————

Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

Published by Radu

http://radusavin.ro

One thought on “Cu bicicletele si caiacele in Rezervatia de Nuferi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: